OVER ONS

Vlinder is een concept ontstaan uit vriendschap en liefde voor muziek. Het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, waar je zorgeloos kan feesten en iedere keer weer opnieuw wordt verrast. Het is ons doel een vrolijke en energieke sfeer te creëren, elke editie weer!

Onze krachtige vriendschap heeft geleidt naar het punt waar we vandaag de dag staan. Het team van Vlinder bestaat uit een groep van gepassioneerde vrijwilligers en bestuursleden met hart voor dit concept. Ieder levert vanuit zijn eigen kracht een bijdrage die we samenbundelen tot een sterk, professioneel en creatief geheel.

Vlinder is gevestigd in Arnhem en onderscheidt zich binnen de scene door de kleurrijke en uitbundige aankleding. Daarnaast creëren wij samen met onze dj’s een unieke mix van verschillende genres, waarbij de focus niet ligt op één specifiek genre, maar juist op de samenhang tussen de verschillende stijlen. De avond wordt opgewarmd met bekende disco platen met house als ondertoon, gevolgd door opzwepende house en tech house platen waarin herkenbare vocals centraal staan. We sluiten de avond af met stevige techno en klassieke trance platen, waardoor de avond een compleet nieuwe wending krijgt. Wij zijn ervan overtuigd dat het combineren van verschillende genres zorgt voor een verrassende en dynamische avond waarbij er voor iedereen iets te beleven is.

Naast de liefde voor muziek staat Vlinder ook voor vrijheid om te dwalen en te ontdekken, om jezelf te laten verrassen en te genieten van het moment. Daarom staat ‘vlinderen’ bij ons centraal: ongericht, zorgeloos en zonder plan door het leven gaan.

Stuur een e-mail