ONZE ARTIESTEN

Maak kennis met onze resident dj's! Samen zijn zij de sound van ons evenement. Met hun vlotte mixen en feilloze gevoel voor de dansvloer, maken ze iedere avond een gegarandeerd feest. Deze knallers zijn echt de kers op de taart van onze line-up!

RICKY M

DJ/Producer

RICKY M is een opkomende DJ/producer aIomsEg uit Arnhem. Je kan hem kennen van zijn hard-hitting house, techno en trance sounds. Zijn muziek is een samenvoeging van moderne en klassieke sounds. Zijn energieke DJ sets zullen er zeker in slagen om het publiek te laten springen.

BO

DJ

BO is de nieuwste aanwinst van vrouwelijke dj’s gevestigd in Arnhem. Haar vrolijke maar stevige tech house tunes gemixt met groovy acid sounds en herkenbare vocals geven jouw een lach op je gezicht. Het publiek van Mysteryland en Kingsize hebben haar sound al mogen horen. Heerlijke plaatjes in combinatie met haar energieke dans moves en spetterende outfits, is iets wat je niet wilt missen. Deze meid gaat niet aan jou voorbij!

GISSA

DJ/Producer

Maak kennis met GISSA, de House DJ/producer die de magie van mooie herinneringen en dansbare ritmes combineert om een ongeëvenaarde energie naar het podium te brengen. Zijn muziek is doordrenkt van emotie en zijn optredens zijn een ware uiting van passie en creativiteit. GISSA heeft ook live-sets gecreëerd die zijn authentieke artistieke identiteit weerspiegelen, met een selectie van zijn meer melodieuze House-tracks. Of hij nu omringd wordt door zijn synthesizers voor een intieme live-set of de meest opzwepende Tech-House deuntjes draait, de aanwezigheid van GISSA op het podium garandeert altijd een onvergetelijk feest!